Bandenreparatie

Heeft u een lekke band? Dan bent u bij ons op het juiste adres. In onze webshop hebben wij diverse bandenreparatie materiaal te koop waarmee uw autoband snel en veilig gerepareerd kan worden. Om uw band te repareren moet er eerst bepaald worden welk soort bandenreparatie gebruikt dient te worden.

Balanceergewicht.nl verkoopt de volgende artikelen voor uw bandenreparatie:

  • Vulkaniseervloeistof
  • Reparatiekoord
  • Combipleisters
  • Tweedelige reparaties bestaande uit een reparatiepleister en een stamreparatie

Vulkaniseervloeistof:

Voor iedere bandenreparatie dienst vulkaniseervloeistof gebruikt te worden om het reparatiemiddel met de band te vulkaniseren (lijmen).

Reparatiekoord:

Een reparatiekoord wordt gebruikt als een volwaardige bandenreparatie maar kunt u het beste gebruiken als een tijdelijke bandenreparatie. Omdat de binnenzijde van de autoband niet gedemonteerd wordt tijdens een reparatie met een reparatiekoord kunnen eventuele beschadigingen aan de binnenzijde van de band niet worden opgemerkt. Hierdoor kan een onveilige situatie ontstaan.

Combipleisters:

Een bandenreparatie door middel van een combipleister is een veilige reparatiemethode.

Om een band te repareren met een combipleister dient de autoband eerst te worden gedemonteerd. Indien de autoband veilig gerepareerd kan worden met een combipleister kan deze worden aangebracht met vulkaniseervloeistof. Na de bandenreparatie kan de autoband weer worden gemonteerd op de velg en na het uitbalanceren onder de auto worden gemonteerd waarna u weer veilig de weg op kunt.

Tweedelige bandenreparatie:

Een tweedelige bandenreparatie bestaat uit een stamreparatie en een reparatiepleister. De stam dicht met vulkaniseervloeistof het schadekanaal af en beschermt het karkas tegen water en corrosie. De reparatiepleister zorgt ervoor dat er geen lucht meer ontsnapt uit het lek.

De voordelen van bandenreparatie bij balanceergewicht.nl

Door jarenlange ervaring in het monteren, balanceren en repareren van autobanden weten wij welke eisen er worden gesteld aan deze producten. Omdat bij autobanden veiligheid voorop staat hebben wij onze bandenreparatie uitgebreid getest. Indien u dus gebruikt maakt van onze producten hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. Om de kwaliteit nog meer te benadrukken bieden wij een 30 dagen “niet goed, geld terug” garantie aan. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent over een product kunt u contact met ons opnemen en ontvangt u uw geld terug en gaan wij op zoek naar een oplossing voor uw probleem.

Bandenreparatie tegen lage prijzen.

Normaal gesproken is goedkoop duurkoop maar bij ons is dit niet het geval. Wij leveren bandenreparatie tegen lage prijzen doordat wij groot inkopen. Door onze ervaring hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit.

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Klik dan op een van onderstaande afbeeldingen.

Contact

Balanceergewicht.nl
Mercuriusweg 90
2516 AW Den Haag
Nederland

070 – 212 9226
info@balanceergewicht.nl

KvK-nr: 64733181
BTW-nr: NL001710924B22