Kleefgewicht

Heb je het gevoel dat je autostuur en de auto erg aan het trillen zijn tijdens het rijden? Dat is vaak het geval wanneer de banden niet gelijk staan. Wanneer de banden namelijk niet gelijk onder de auto staan zullen ze tijdens het draaien een tikkend gevoel geven. Dit betekent niet dat er iets ernstigs met de auto aan de hand is ondanks dat het een erg onprettig gevoel geeft. Voornamelijk wanneer je hoge snelheden maakt dan zal het trillen en tikken harder worden. Het is echter gemakkelijk op te lossen door het balanceren van je banden. Hieronder leggen we uit hoe je je autobanden kunt balanceren met behulp van een kleefgewicht.

Het balanceren van je autobanden met een kleefgewicht

Het balanceren van je autobanden kan worden gedaan met balanceergewichten. Er zijn verschillende soorten balanceergewichten. Er zijn namelijk kleefgewichten en slaggewichten. Kleefgewichten zijn handig om het probleem van het trillen van de auto snel te verhelpen. Door het monteren van kleefgewichten op je velgen ben je gemakkelijk en snel verholpen van dit vervelende probleem en kun je weer zorgeloos over de weg met de auto.

Zorg er voor dat je beschikt over de beste kwaliteit kleefgewichten, zodat je deze tijdens het rijden niet verliest. Bij een slechte kwaliteit kan het zijn dat het kleefgewicht losraakt van de velg en je deze onderweg verliest. Gevolg is dat je snel weer last zal hebben van het tikkende gevoel. De producten in onze webshop zijn afkomstig van topmerken en beschikken over een goede kwaliteit. Daarom zal je deze tijdens het rijden niet snel verliezen. Wij garanderen daarnaast ook het principe van niet goed, geld terug. Hiermee kunnen wij de klant verzekeren van betrouwbare producten.

Er zijn verschillende soorten kleefgewichten en deze zijn in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar. Wij bieden kleefgewichten van staal en van zink aan. De kleefgewichten van staal zijn verzinkt. Alle gewichten zijn geheel voorzien van een coating laag. Dit wordt gedaan, omdat zink en aluminium niet samengaan.

De beste service

Naast dat wij de beste kwaliteit aanbieden voor de scherpste prijzen zorgen wij er ook voor dat al onze klanten zijn voorzien van de beste service. Voor alle vragen kunnen klanten bij ons personeel terecht en zorgen wij er voor dat er duidelijk advies op maat wordt gegeven. Daarnaast beschikken wij over een grote voorraad zodat de producten snel kunnen worden verzonden. Wij zorgen voor een snelle levering, zodat jij direct bent voorzien van de juiste producten.

Contact

Balanceergewicht.nl
Mercuriusweg 90
2516 AW Den Haag
Nederland

070 – 212 9226
info@balanceergewicht.nl

KvK-nr: 64733181
BTW-nr: NL001710924B22