Kleefstaal

Wanneer je banden ongelijk onder de auto staan kan dit een irritant en tikkend gevoel geven. Dat komt door het ronddraaien van de banden. Wanneer ze niet gelijk zijn afgesteld geven ze een tikkend en trillend gevoel aan de auto. Dit is goed te vernemen wanneer je aan het rijden bent en het stuur van de auto in je handen hebt. Voornamelijk tijdens het maken van hoge snelheden kun je het trillen harder gaan vernemen. Het is echter gemakkelijk op te lossen met behulp van balanceergewichten. Kleefgewichten zijn te gebruiken om op je velgen te plaatsen, zodat je geen last meer hebt van een ongelijke stand van de banden. Op deze pagina vind je meer informatie over kleefstaal gewichten.

Kleefstaal gewichten voor het balanceren van je banden

Veel kleefgewichten zijn gemaakt van staal en deze worden dan ook kleefstaal genoemd. Kleefgewichten oftewel plakgewichten zijn gemaakt van staal of van zink. De gewichten die van staal zijn gemaakt zijn over het algemeen een heel stuk goedkoper dan de gewichten van zink. Daarom kiezen veel mensen voor kleefstaal. Deze zijn bovendien ook van zeer goede kwaliteit. De kleefstaal gewichten zijn vervolgens verzinkt of gepoedercoat. Dit wordt gedaan om carrossie tegen te gaan.

De kleefstaal gewichten zijn in verschillende hoeveelheden te verkrijgen en in allerlei verschillende maten. Wij beschikken over een overzichtelijke website waar jij snel en gemakkelijk de juiste gewichten kunt vinden voor het uitbalanceren van jouw autobanden. Heb je geschikte artikelen gevonden? Dan kun je ze snel en gemakkelijk bestellen uit de webshop. Je begeeft je in een veilige betaalomgeving en voor je het weet heb je de producten in huis.

De voordelen van balanceergewicht.nl

Ben jij op zoek naar kleefstaal gewichten waar je snel gebruik van kunt maken. Wij beschikken over een groot assortiment, waardoor vrijwel al onze producten op voorraad zijn. Iedere binnenkomende bestelling wordt snel verzonden, zodat de klant niet lang hoeft te wachten op de producten. Daarnaast hanteren wij ook de scherpste prijzen. Omdat er in grote hoeveelheden wordt ingekocht zijn wij in staat om de producten voor een lage prijs te verkopen. Op deze manier willen wij de beste prijs kwaliteit verhouding bieden voor alle bezoekers in onze shop. Wanneer een product niet in orde is hanteren wij niet goed, geld terug. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er iets mis is met de producten of dat deze niet voldoen aan de beschrijving.

Contact

Balanceergewicht.nl
Mercuriusweg 90
2516 AW Den Haag
Nederland

070 – 212 9226
info@balanceergewicht.nl

KvK-nr: 64733181
BTW-nr: NL001710924B22