Over ons

Online automaterialen

Balanceergewicht.nl heeft een groot online aanbod van automaterialen om uw auto te onderhouden. Kwaliteit wordt gegarandeerd doordat wij alleen automateriaal aanbieden van hoogwaardige merken waar wij zelf al jarenlang tevreden over zijn. Dus ben je op zoek naar autolampen, ruitenwissers of alles voor je autobanden, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ervaren en persoonlijk

Met ruim 20 jaar ervaring durven wij te zeggen dat we alles weten over welke automaterialen geschikt zijn om je auto goed te onderhouden. Heb je een vraag over een product of wil je alleen advies, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag persoonlijk met het maken van de juiste keuze.

Scherpe prijzen en betrouwbaar

Door groot in te kopen zijn wij in staat om ons aanbod tegen scherpe prijzen te leveren. Daarnaast werken wij samen met een betrouwbare logistieke partij, waardoor wij in staat zijn om je automaterialen snel en in goede staat te leveren. Bestellen bij ons kan op de manier die je gewend bent, doordat we zowel iDEAL als PayPal aanbieden.

Niet goed, geld terug

Balanceergewicht.nl streeft ernaar om van iedere klant een tevreden klant te maken. Daarom bieden wij je alleen automaterialen van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent of je hebt een verkeerd product gekocht, dan bieden wij de garantie: niet goed is geld terug.

Contact

Balanceergewicht.nl
Mercuriusweg 90
2516 AW Den Haag
Nederland

070 – 212 9226
info@balanceergewicht.nl

KvK-nr: 64733181
BTW-nr: NL001710924B22