Plakgewicht

Heb jij het gevoel dat je autostuur lichtjes aan het trillen is tijdens het rijden? Of misschien is je stuur heel hard aan het trillen wanneer je rijdt. In beide gevallen kun je je auto laten uitbalanceren om dit probleem op te lossen. Het uitbalanceren van je auto doe je met balanceergewichten. Je kunt slaggewicht of plakgewicht gebruiken om je autobanden te laten uitbalanceren. Op deze pagina geven we meer informatie over het uitbalanceren van je banden met plakgewicht. Er zijn namelijk verschillende varianten van een plakgewicht en op deze pagina geven we graag de informatie.

Plakgewicht om je autobanden uit te laten balanceren

Wil jij je autobanden uit laten balanceren om van het vervelende tikkende geluid af te komen? Dat is wel de beste keus. Ten eerste is het namelijk erg vervelend om door te blijven met het tikkende geluid in de auto. Het trillen van het stuur kan irritaties opwekken tijdens het rijden en wanner je een auto bestuurt is het goed om je concentratie er bij te houden. Het tikken kan zelfs zo erg worden dat je hele auto er van gaat trillen. Daarnaast kan het op de lange termijn slecht zijn voor je banden en sneller zorgen voor slijtage. Daarom wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk je banden laten uitbalanceren.

Dat kan met plakgewichten! Er zijn verschillende benamingen voor plakgewichten. Voorheen werden de gewichten namelijk gemaakt van lood en werden de gewichten plaklood genoemd. In 2005 werd het gebruik van lood in auto’s echter afgeschaft om het recyclen van auto’s milieuvriendelijker te maken. Daarom worden de plakgewichten hedendaags gemaakt van staal en zink. Deze worden nu slagstaal en slagzink genoemd. Ieder slaggewicht in onze webshop komt van bekende merken en bestaat uit het beste materiaal. Zo weet jij dat je veilig met de plakgewichten rond kunt rijden en deze niet onderweg verliest wat wel kan gebeuren bij lage kwaliteit plakgewichten.

Service bij balanceergewicht.nl

Naast dat wij producten aanbieden van de beste kwaliteit willen wij er ook voor staan dat wij de beste service aan onze klanten bieden. Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan ervaring en weten daarom wat de beste producten zijn voor onze klanten. Heb jij specifieke of algemene vragen over plakgewicht of andere producten? Via het contactformulier op onze website of per telefoon kun je direct contact opnemen. Wij helpen je graag verder om jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Contact

Balanceergewicht.nl
Mercuriusweg 90
2516 AW Den Haag
Nederland

070 – 212 9226
info@balanceergewicht.nl

KvK-nr: 64733181
BTW-nr: NL001710924B22