Slaggewicht

Ben jij op zoek naar een slaggewicht? In onze webshop vind je allerlei verschillende slaggewichten. Tussen het aanbod heb je gemakkelijk en snel een geschikt slaggewicht gevonden. Hieronder geven we meer informatie over slaggewicht en de voordelen van de webshop.

Slaggewicht voor het uitbalanceren van je banden

Heb je vaak het idee dat het stuur van de auto aan het trillen is? Dat kan vaak het geval zijn. Het komt namelijk voor dat je autobanden aan een kant iets zwaarder zijn. Het zwaarder zijn van een autoband aan de ene kant kan worden veroorzaakt doordat er onregelmatigheden zijn in de autoband. Bij het bewegen van de autoband beweegt de band van binnen naar buiten. Wanneer er onregelmatigheden bij de banden zijn dan zal dit voor trillingen in de auto zorgen. De trillingen kunnen er voor zorgen dat het stuurwiel gaat trillen of dat de hele auto gaat trillen.

Wil je van dit probleem af? Dan is het nodig om je banden te laten balanceren. Om je autobanden uit te laten balanceren moet je gebruik maken van balanceergewichten. Hiervoor kun je onder andere gebruik maken van slaggewicht. De slaggewichten zijn beschikbaar in verschillende varianten en hoeveelheden. Heb je een groot aantal slaggewichten nodig? Dan is het mogelijk om een groot aantal uit onze webshop te bestellen. Het is mogelijk om gepoederde slaggewichten te kopen voor stalen velgen van 5 tot 60 gram. Deze zijn beschikbaar in verschillende verpakkingen. Alle slaggewichten uit onze shop voldoen aan Europese normen. Ieder slaggewicht is TÜV-gecertificeerd. Dat staat voor een duurzaamheid en kwaliteit van onze producten.

Slaggewicht uit onze webshop

Bestel je slaggewichten uit de webshop van balanceergewicht.nl? Dan ben jij voorzien van een goede service. Wij beschikken namelijk over een grote voorraad. Ten eerste bieden wij hiermee een ruim aanbod producten aan en ten tweede zorgen wij ervoor dat de slaggewichten of andere producten binnen een mum van tijd bij jou thuis zijn bezorgd. In onze website vind je ook de beste prijzen voor de slaggewichten. Wij hanteren scherpe prijzen. Hiermee willen wij graag de beste kwaliteit bieden voor een uitermate aantrekkelijke prijs. Om te garanderen dat wij de beste kwaliteit bieden hanteren wij het principe ‘niet goed, geld terug’. Zo hoef jij als klant niet bang te zijn dat je beschikt over artikelen die niet in de juiste staat verkeren. Je kunt direct het assortiment in onze website bekijken om een geschikt slaggewicht te vinden.

Contact

Balanceergewicht.nl
Mercuriusweg 90
2516 AW Den Haag
Nederland

070 – 212 9226
info@balanceergewicht.nl

KvK-nr: 64733181
BTW-nr: NL001710924B22