Slaglood

Zit jij wel eens achter het stuur en heb je het idee dat het stuur aan het trillen is? Dan ben jij niet de enige die dit wel eens heeft meegemaakt. Voornamelijk wanneer je hoge snelheden maakt kan het zijn dat je stuur meer en harder gaat trillen. Daarbij kan het ook het geval zijn dat je het gevoel hebt dat je hele auto aan het trillen is. Dit is geen reden tot paniek en is volkomen normaal. Hieronder geven we meer informatie waar dit door kan komen en wat je hier aan kunt doen om dit probleem op te lossen.

Uitbalanceren van je banden met slaglood

Wanneer het voorgaande met jouw auto aan de hand is dan is het nodig om je auto te uit te laten balanceren. Het gebeurt namelijk vaak dat een kant van de banden zwaarder is dan de andere kant. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Een band die niet geheel recht onder de auto staat zal bij het draaien een tikkend geluid en gevoel maken. Hoe harder je gaat rijden hoe meer geluid je zult horen of hoe meer je het tikken zult voelen. Het is helemaal niet gek wanneer je denkt dat er iets met de motor aan de hand is. Echter is het nog een onschuldig probleem en kun je dit probleem makkelijk oplossen door het laten uitbalanceren van je banden met slaglood.

Wanneer de band namelijk niet helemaal recht staat dan kan het zijn dat de band aan een kant sneller slijt en ongelijk wordt. Het is dus goed om de banden uit te laten balanceren.

Vind een slaglood slaggewicht in de webshop

In de website van balanceergewicht.nl vind je vele verschillende slagloog slaggewichten. Deze zijn gemakkelijk en snel te bestellen uit de website. Alle slaggewichten die bij ons worden aangeboden zijn TÜV-gecertificeerd. Dat houd in dat jij er van bent verzekerd dat de producten van de beste kwaliteit zijn en de producten zijn bedoeld voor duurzaam gebruik. Er zijn slaglood slaggewichten te vinden voor onder andere stalen velgen en deze zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Slaglood slaggewichten zijn in verschillende verpakking voor verschillende hoeveelheden te krijgen. Bovendien hanteren wij niet goed, geld terug. Hiermee verzekeren wij dat de producten van de juiste kwaliteit zijn waar de klant op zit te wachten. Wij zitten er zelf namelijk niet op te wachten dat we de producten weer ontvangen en het geld terug moeten storten!

Contact

Balanceergewicht.nl
Mercuriusweg 90
2516 AW Den Haag
Nederland

070 – 212 9226
info@balanceergewicht.nl

KvK-nr: 64733181
BTW-nr: NL001710924B22