Slagstaal gewichten

Trillingen in het stuur? Dat kan komen door ongelijkheid in de banden. Wanneer de banden niet helemaal goed zijn afgesteld dan ontstaat er een trilling tijdens het rijden. Om dit probleem op te lossen moet je je banden laten uitbalanceren. Dit doe je door gebruik te maken van een slagstaal gewicht. De beste slagstaal gewichten vind je in de webshop van balanceergewicht.nl. Naast de beste kwaliteit vind je hier een ruim assortiment, waardoor er voor jou altijd wel een geschikt slagstaal gewicht tussen te vinden is.

Slagstaal gewicht om je autobanden te laten balanceren

Heb balanceren van je auto is belangrijk om te doen. Het tikken ontstaat vaak doordat de banden niet helemaal gelijk onder de auto staan. Tijdens het draaien van de banden maken de banden geen juiste ronde en ontstaat er bij iedere draai een tik. Hoe harder je vervolgens rijdt, hoe harder het tikken zal zijn. Dit komt bij de banden vandaan en niet uit de motor. Toch is het voor de lange termijn beter om hier iets aan te doen en de banden uit te laten balanceren met een slagstaal gewicht. Zo ben jij van het vervelende tikken af!

Voor de slaggewichten werd er vroeger gebruik gemaakt van lood. Dit werd ook wel slaglood genoemd. Echter werden zware materialen in de auto later verboden. Dit werd gedaan om het recyclen van auto’s milieuvriendelijker te maken. Lood valt ook onder zwaar metaal. Tegenwoordig worden er daarom ook slaggewichten gemaakt van staal en zink. Deze worden slagstaal en slagzink genoemd. Echter is het slagstaal een stuk goedkoper dan de slaggewichten van zink. De slagstaal wordt volledig verzinkt om corrosie tegen te gaan.

De beste kwaliteit en service

In de website van balanceergewicht.nl vind je alleen de beste kwaliteit aan slagstaal gewichten en overige producten. De artikelen in de webshop komen van de beste merken vandaan en het bedrijf zelf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied. Met deze ervaring weten zij precies welke producten het beste zijn voor de klant. Voor eventuele vragen over slagstaal of andere producten kun je contact opnemen met het personeel van balanceergewicht.nl. Om de kwaliteit te garanderen wordt er niet goed, geld terug gehanteerd. Zo weet jij zeker dat je alleen de beste producten naar huis krijgt gestuurd. Tot slot vind je hier ook alleen producten tegen de scherpste prijzen. Door de bestellingen groot in te kopen is de website in staat om de scherpste prijzen aan te bieden.

Contact

Balanceergewicht.nl
Mercuriusweg 90
2516 AW Den Haag
Nederland

070 – 212 9226
info@balanceergewicht.nl

KvK-nr: 64733181
BTW-nr: NL001710924B22