Ventielen kopen

Een ventiel is er voor bedoeld om constant de juiste bandenspanning te behouden. Je zorgt er met een ventiel namelijk voor dat er geen lucht uit de band kan en dat deze hard genoeg blijft. Voor de juiste wegligging van de auto op de weg heb je een betere grip en tevens is dit beter tegen de slijtage van je banden. Een ventieldopje zorgt er daarnaast voor dat er geen vuil in het ventiel komt. Het is goed om dit dopje erop te houden, zodat het ventiel schoon blijft. Wanneer je beschikt over een ouder ventiel dan kan het noodzaak zijn om deze te vervangen. Dit is vaak het geval na een aantal jaar intensief gebruik. In onze webshop vind je veel verschillende ventielen die het oude ventiel direct kan vervangen. Bekijk het assortiment en bestel gemakkelijk en snel geschikte ventielen.

Ventielen bestellen bij balanceergewicht.nl

Binnen onze website zijn veel verschillende tubeless ventielen van rubber te vinden. Bij deze ventielen zit het ventiel vast aan de velg in plaats van aan de band, zoals het geval is bij een fiets. Dit zorgt er voor dat je bij een autoband het ventiel heel gemakkelijk kunt vervangen. Dit doe je door de autoband eraf te halen en vervolgens kun je het ventiel en gemakkelijk uit trekken. Hierna kan het nieuwe ventiel er op worden gezet. Het is goed om het oude ventiel te vervangen wanneer je deze een aantal jaar intensief hebt gebruikt. Daarnaast is het goed om het ventiel ook altijd te vervangen wanneer je een nieuwe autoband koopt. Door het demonteren van een nieuwe band kan het ventiel beschadigen en daardoor kun je tijdens het rijden lucht gaan verliezen, waardoor er beschadigingen komen in de band.

Verschillende beschikbare ventielen

Er zijn veel verschillende soorten ventielen beschikbaar. Je kunt direct de website van balanceergewicht.nl bekijken voor het overzicht van de verschillende ventielen. Hieronder hebben we verschillende soorten ventielen benoemd die beschikbaar zijn in onze webshop.

  • TR412 zijn korte ventielen die vaak worden gebruikt bij sportvelgen, motoren en karts.
  • TR413 is de meest voorkomende ventiel (standaard).
  • TR414 is iets langer. Worden vaak gebruikt op velgen waar wieldoppen op zitten.
  • TR415 is gelijk aan de TR413 maar dan voor velgen met een ventielgat van 16mm.
  • TR418 zijn extra lange ventielen.

Heb je geschikte ventielen gevonden? Dan kun je ze direct in je winkelwagen doen en je bestelling afronden. Wij beschikken over een snelle levering, waardoor jij de producten snel in huis hebt.

Contact

Balanceergewicht.nl
Mercuriusweg 90
2516 AW Den Haag
Nederland

070 – 212 9226
info@balanceergewicht.nl

KvK-nr: 64733181
BTW-nr: NL001710924B22