Wielsloten kopen

De kans dat je velgen worden gestolen is er altijd. Voor dieven is het een makkelijke klus om de velgen los te draaien en jouw lichtmetalen velgen mee te nemen. Dit is een moment waarop je niet zit te wachten en waar je zeker niet op hoopt. Echter is dit probleem gemakkelijk te verhelpen. Dat kan door middel van wielsloten. Via onze webshop zijn deze sloten te bestellen. Op deze pagina leggen wij uit wat wielsloten zijn en geven wij meer handige informatie.

Wielsloten beschermen je tegen diefstal

Wielsloten, oftewel velgsloten, zijn er om je velgen te beschermen tegen diefstal. Het is geen groot slot die je altijd om je velg moet zetten wanneer je de auto verlaat, maar het is slechts een bout die je in je wiel draait net als de andere bouten die in je velgen zitten. Echter kun je alle normale bouten met een moersleutel losdraaien. Dit maakt het voor dieven gemakkelijk om een velg te stelen. De bout van het wielslot is een speciale bout. Hier heb je een speciale sleutel voor nodig die alleen jij hebt. Op deze manier kunnen dieven je velgen niet meer van de auto draaien en ben jij beschermd tegen diefstel van je velgen. De wielsloten die te verkrijgen zijn in onze shop zijn van het met Evotek. Dit is een bekend merk en heeft verschillende soorten velgsloten te bieden. Je hebt de keuze om te kiezen uit verschillende lengtes, wielmoeren of schroefdraad. Met de velgsloten van Evotek geef je dieven geen kans om je mooie velgen mee te nemen.

Onze tip is om deze sleutel wel altijd bij je te hebben wanneer je onderweg bent met de auto. Gebeurt het namelijk dat je een lekke band krijgt dan moet je in staat zijn om de band er af te draaien, zodat je er een nieuwe band op kunt zetten. Bewaar je de sleutel in de auto zelf? Zorg dan dat deze niet in het zicht ligt voor anderen. Dieven kennen wielsloten inmiddels ook en voor hen moet het niet mogelijk zijn om de sleutel van het wielslot in handen te krijgen.

Onze service

Heb je vragen over bepaalde wielsloten waar je graag antwoord op zou willen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen jou graag verder bij het beantwoorden van je vragen. Via het contactformulier op de website of per telefoon kun je contact opnemen.

Contact

Balanceergewicht.nl
Mercuriusweg 90
2516 AW Den Haag
Nederland

070 – 212 9226
info@balanceergewicht.nl

KvK-nr: 64733181
BTW-nr: NL001710924B22